måndag 15 oktober 2018

Passiv inkomst

Att passiv inkomst skulle vara något som betyder att man inte behöver jobba och att pengarna bara rullar in är något som inte riktigt stämmer. Det krävs arbete men dock inte dagligen som vid en aktiv inkomst.

En aktiv inkomst är tidsrelaterad, dvs du börjar tjäna dina pengar när du kommer till jobbet kl 08.00 och slutar tjäna pengar när du går hem vid 17.00.

En passiv inkomst kräver att du jobbar under en period för att sedan underhålla vid behov. Det enda som krävs är oftast en dator och en internetuppkoppling.

Detta betyder praktiskt taget att du tjänar pengar när du sover, umgås med familjen eller ägnar dig åt andra aktiviteter.

Många drömmer kanske om att leva på sina passiva inkomster och det är upp till var och en hur mycket tid man vill ägna åt sin passiva inkomst, hur du formar ditt liv och din tillvaro.
För många kanske det resulterar i att bara behöva jobba 50% på sitt vanliga 8-17 jobb och kunna ha sin passiva inkomst som extrainkomst.


Jag hoppas att jag här via min blogg kan guida och hjälpa dig som söker efter passiv inkomst eller bara lite extrapengar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar